Мачтова работна платформа SAFI-SCAF


Мачтов подемник.

Работната платформа на мачтовия подемник е автоматизирана система за достъп до идеална работна височина. Мачтовата платформа предоставя лесно и безопасно движение на работници и материали до необходимата височина. Мачтовите подемници имат много висока товароподемност, което ги прави много по- удобни за строителство и саниране на сгради в сравнение с традиционните методи за достъп. Повече информация за мачтовите подемници и ползите от тях може да разгледате от тук.

Мачтова работна платформа от висок клас SAFI-SCAF. Височината на мачтите на мачтовия подемник по фасадата е 20 м, а ширината е 25 м. Състоянието на мачтовата работна платформа е втора употреба.

Цената се изготвя след поискване на оферта. Екипът ни може да изготви индивидуална оферта според изискванията Ви за височина на мачтите,ширина по фасадата и товароподемност на мачтовия подемник, който желаете да закупите. Предлагаме първоначална инсталация на работните платформи закупени от нас, както и обучение по инсталация и работа с мачтови подемни платформи.