Мачтова работна платформа от SAEClimber


Мачтовите подемни платформи са автоматизирана система за достъп до височина, която осигурява много по-ефективна и безопасна работна среда при необходимост от достъп до височина при работа. Издигането и демонтирането на мачтовия подемник е 30 % от времето,което е необходимо за монтаж и демонтаж на конвенционално скеле. Работата с мачтовите работни платформи ми гарантира повишена ефективност на работа. Товароподемността на мачтовите подемници е много висока,което осигурява лесно движение на работници и материали до идеална работна височина.

Мачтов подемник с марка SAFI или EUROSCAF. Работен подемник от най-висок клас. Ширината на сегмент-платформите 30 м. Мачтите на мачтовия подемник достигат до височина 50 м. Състоянието на мачтовата платформа е втора употреба.

Цените се изготвят след поискване на оферта. Екипът ни може да Ви изготви индивидуална оферта в зависимост от необходимите Ви височина,ширина и товароподемност на мачтовия подемник. Предлагаме обучение по инсталация и работа с мачтови работни платформи.

Още за предимствата на мачтовите подемници може да разгледате от тук.